top of page

Glasøjne - Glass eyes

De første drager jeg lavede var med plastikøjne fra sodavandsflasker og senere har jeg købt nogle glasøjne på nettet. Jeg syntes, det kunne være sjovt at lave mine helt egne glasøjne. Derfor har jeg forsøgt mig lidt med det på min arbejdsplads med hjælp fra min gode kollega Trille.

The first dragons I made was with plastic eyes from soda bottles and later on I bought eyes on the Internet. I thought it would be fun to make my own glass eyes. So I tried it to make a couple the place I work with help from my good co-worker Trille.
Først lavede jeg lerforme.

First I made forms of clay.

Da lerformene var brændt, skar jeg glas.

When the clay forms was burned I cut the glass.


Så lagde jeg glasscirklerne på lerformene og varmede dem op så glasset sank ned i formen pga. den høje temperatur.

Then I layed the glass circles on the clay forms and heated them so the glass cause of the high temperature would sink into the form.


Øjnene er malet med Posca-tusher indvendig

The eyes are colored with Posca-colores from the inside.

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page